niipperi-talomallit

Perinteinen mökki tai moderni bungalow.

Verso 26 m2

Valitse oma värisi neljästä vaihtoehdosta.

Sisustusarkkitehti Kari Lappalaisen suunnitelema Verso haastaa perinteisen siirtolapuutarhamökin korkealuokkaisella arkkitehtuurillaan ja toiminnallisuudellaan. Suurten ikkunoiden ansiosta auringonvalo pääsee virtaamaan puutarhabungalowin sisätiloihin jokaiselta julkisivulta, luoden alati muuttuvia heijastuksia, tilantuntua ja avaruutta. Verso rakentuu mielesi mukaan kolmesta erityyppisestä pohjaratkaisusta.

Pohjaratkaisusta A löytyy oleskelutilojen ja kylpyhuoneen lisäksi kaksi makuuhuonemodulia, joista toisessa on mahdollisuus kerrossängylle ja toisessa parisängylle. Pohjaratkaisu B:n oleskelutilat ovat hieman A mallia suuremmat ja siitä löytyy parisängylle tarkoitettu makuuhuonemoduli. Pohjaratkaisu C puolestaan rakentuu suurien oleskelutilojen ja pienemmän makuuhuonemodulin ympärille.

n_verso n_verso_iltakuva verso_a verso_b verso_c

Taimi 24 m2

Verstas Arkkitehtien suunnittelema Taimi on niin arkkitehtuuriltaan kuin toiminnallisuudeltaan nokkela ja pitkälle kehitetty puutarhabungalow. Suunnitelussa on kiinnitetty erityistä huomioita sisä- ja ulkotilojen vuorovaikutukseen, sillä kesäisin oleskellaan paljon ulkona mutta sisällä käydään usein. Onkin siis tärkeää että ulko-oven läheltä löytyy useimmin tarvittavat asiat; ulkovaatteet, keittiö ja wc.

Makuu- ja oleskelutilat on sijoitettu rauhallisiksi sopukoiksi joista aukeaa miellyttävä näkymä ympäröivään luontoon.

Kuten sisä- ja ulkotilat, myös avara oleskelutila ja suuri parvi toimivat vuorovaikutuksessa keskenään luoden Taimesta monikäyttöisen ja arkkitehtuuriltaan yksityiskohtaisen puutarhabungalowin.

n_taimi n_taimi_sisakuva niipperi1 niipperi2 taimi_a taimi_a_peilikuva