Suurhanke! Itäkeskuksen tornitalo asunnoiksi

Yksi Helsingin merkittävimmistä ja mielenkiintoisimmista rakennushankkeista alkaa kesäkuussa 2014, kun Itäkeskuksen Maamerkkinä tunnettu 16-kerroksinen toimistorakennus korjausrakennetaan asunnoiksi. Helmitorniksi nimetyn asuinrakennuksen arvioitu valmistuminen on kesällä 2015, ennakkomarkkinointi alkoi 14.5.2014, joten asunnot Helsingin upeimmilla näköaloilla ovat varattavissa nyt!

”Näköalat 80-metrin korkeudelta puiston yli kauas merelle ovat huikeat jo nykyisellään, mutta kun ikkunat tehdään vielä entistäkin suuremmiksi remontin yhteydessä ja lisätään parvekkeet, tulee näkymistä täysin omaa luokkaansa” tunnelmoi myyntijohtaja Mira Kasslin lehdistötilaisuudessa Helmitornin 16:ssa kerroksessa.

Hanke on saanut jo laaja-alaista huomiota mediassa, mm. Ylen uutisissa 14.5. http://yle.fi/uutiset/vanhoja_toimistoja_muutetaan_asunnoiksi__parempi_tuotto_houkuttelee/7241361

ja viimeksi Helsingin Sanomissa 30.5. http://www.hs.fi/kaupunki/Itiksen+torni+tyhjeni+romppeesta++vessakin+olisi+haluttu+viedä/a1401421352082

Upeat merimaisemat, erinomaiset palvelut Itiksen kauppakeskuksen yhteydessä sekä liikenneyhteydet toimivat asuntojen vetonauloina. ”Koko alue on kehityksen kohteena nyt. Lähitalojen liikerakennuksia laajennetaan ja uusitaan, kuten myös Lyypekinaukio vesilähteineen. Rakentajan edustaja on jopa neuvotellut viranomaisten kanssa alueen turvallisuuden nostamisesta uudelle tasolle” kertoo Uudiskohde LKV:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Valojärvi. ”Kyseessä on siten koko miljöön ilmeen laajamittainen kohottaminen, ei pelkästään Helmitornin” Valojärvi jatkaa.

”Asunnot Helmitornissa ovat sijainniltaan ja alueen kehityksen myötä sijoituksia tulevaisuuteen. Kiinnostuksen tasosta kertookin se, että hankkeen toteutuksessa mukana olleissa yhteistyökumppaneissammekin on asunnon varaajia. On helppo myydä asuntoja hankkeesta, johon sen toteuttajatkin ovat ihastuneet” Kasslin naurahtaa.

Myynti ja esittelyt: Anu Kalke 050 911 0901 ja Mira Kasslin 050 500 9900.