Talopaketit

Uudiskohde LKV toimii KILPI-TALOT taloedustajana

 

Lähetä meille kartoituslomake täytettynä, niin olemme Sinuun yhteydessä.

Kilpitalot

Talopaketti omista kuvistasi

KILPI-TALOT toteuttaa talopakettisi helposti myös sinun omien kuvien perusteella. Näin saat juuri unelmiesi talon viimeistä piirtoa myöten. Kilpi-Talojen suunnittelijat pitävät huolen kuvien loppuun piirtämisestä, jolloin tulos on toimiva ja ammattilaisen varmuudella toteutettu. Näin saat seurata talosi valmistumisen piirtopöydältä muuttovalmiiksi kodiksi.

Sateeltasuojaan asennus

Sateeltasuojaan asennus

Kun valitset sateeltasuojaan asennuksen talosi on suojassa säältä,  ikkunat ja ovet paikoillaan sekä kantavat väliseinärungot pystyssä. Asennukseen kuuluu myös puhallusvilla välipohjaan.

VESIKATE ASENNUS

Vesikate asennus

Vesikateasennuksessa asennetaan kaikki mitä sateeltasuojaan asennuksessakin ja näiden lisäksi vesikate haluamallasi materiaalilla. Myös räystään otsalaudat asennetaan. Tästä on hyvä jatkaa sisätöillä.

 

Kilpi-Talot yrityksenä 

Kilpitalot on yritys jonka tavoitteena on mahdollistaa omasta kodista haaveilevalle helppo tie uuden talon hankintaan, kuunnella asiakasta ja talon rakentaminen lähteekin aina hyvästä suunnittelusta jossa huomioidaan kunkin perheen  yksilölliset tarpeet ja käytännön kannalta merkittävät asiat, jotta koti toimii arjen muuttuvissa haasteissa monia vuosia. Kilpitalot on nimensä mukaisesti koti, joka kestää.

Kilpitalot laadun varmistaa vahva ammattitaito ja sukupolvelta toiselle siirtynyt osaaminen. Jatkuvasti lisääntyvä tyytyväisten asiakkaiden joukko onkin Kilpitalojen toiminnan tunnusmerkki.

 

Uudiskohde LKV toimii Kymppitalojen taloedustajana

Lähetä meille kartoituslomake täytettynä, niin olemme Sinuun yhteydessä.

Puutalokymppi – Korkeatasoiset passiivitalot oman maun mukaan

Energiatehokas passiivitalo on tämän päivän omakotitalorakentajan vaivattomin valinta uudeksi kodiksi. Kymppitalon A+ passiivirakenteiset omakotitalot pienentävät huomattavasti omakotitalon asumiskustannuksia lämmitystehon tarpeen ja energiankulutuksen pienentyessä. Kun omakotitalo vielä varustetaan nykyaikaisella poistoilmalämpöpumpulla, voidaan jokapäiväisessä omakotitaloasumisessa syntynyttä energiaa ottaa tehokkaasti talteen ja käyttää sitä uudelleen asumisen tarpeisiin.

Mikä on passiivitalo?

Passiivitalolla on rakennettu energiaa säästäväksi. Puutalokympin Kymppitalo A+ luokan talossa eri rakennusosat ovat lämmöneristekyvyltään tehokkaita. Passiivitalon asukkaat minimoivat siten samalla tulevaisuuden energiakustannuksiaan. Energiakustannusten jatkuvasti noustessa passiivitalo on siten järkivalinta. Kymppitalon A+ luokan asiakas säästää joka päivä selvää rahaa.

talopaketit-kuvitus

Järkisyitä passiivitalon hankintaan

A+ luokan passiivitalon hankintaan on monia hyviä syitä. Passiivitalossa asumien säästää paitsi energiaa, mutta myös asukkaan kukkaroa. Energiatehokas passiivitalo säästää samalla myös ympäristöä.

Passiivitalon tarvitsema lämmitysjärjestelmä on yksinkertainen ja tehon tarpeeltaan pienempi. Siten myös passiivitalon teknisten laitteiden määrä on pienempi ja niiden sähköntarve tavallista vähäisempi. Samalla talotekniikan ylläpito- ja korjauskustannukset pienenevät.

Passiivitalon jokaisen huoneen lämpötilaa voidaan erikseen säästää. Passiivitalo sopii hyvin myös allergiaperheille, sillä passiivitalossa on vähemmän haitallisia päästöjä. Huoneilma on siten puhdas ja miellyttävän tuntuinen jopa alle 20 asteisena.
Energiatehokas, puhtaan sisäilman asumiskustannuksia säästävä passiivitalo on tulevaisuuden omakotitaloasumisen standardi. Matalammat asumiskustannukset ja kehittynyt talotekniikka varmistavat myös sen, että passiivitalolla on hyvä jälleenmyyntiarvo.

Omakotitalo omien toiveiden mukaan

Kymppitalon energiatehokkaat valmistalot suunnitellaan ja rakennetaan aina asiakkaiden toiveita kunnioittaen. Kaikki Kymppitalot rakennetaan yksilöllisesti ja asiakaskohtaisesti. Valmiista talopakettimallistosta asiakas voi helposti valita mieleisensä talomallin – oman unelmakotinsa pohjaksi. Kaikkia talomallejamme voidaan nimittäin muuntaa asiakkaan omiin tarpeisiin sopivaksi. Valmistamme taloja myös omien piirustusten mukaan. Tietyt talopakettimallistomme talomallit on mahdollista hankkia myös vaivattomasti muuttovalmiina, avaimet käteen-periaatteella.

Omakotirakentaja – haluaisitko nauttia mukavammasta omakotitaloasumisesta ja vielä maksaa siitä vähemmän?

Urakoitsija – oletko suunnittelemassa energiatehokkaampaa asuinaluetta, jonka asunnoilla on kysyntää?
Kymppitalon A+ passiivitalopaketti on unelmakoti, jossa on järkeä. Olit sitten urakoitsija tai omakotirakentaja, ota yhteyttä asumisen ammattilaisiin!