Yhä useampi valitsee kesämökin kaupungista

 

Modernin ryhmäpuutarha-alueen perusajatuksena on tarjota kaupunkilaisille mahdollisuus laadukkaaseen ja edulliseen vapaa-ajan asumiseen lähellä kaupunkien keskuksia. Esimerkiksi Niipperin uudella ryhmäpuutarha-alueella puutarhamökin saa omaksi alle 100 000 euron velattomalla hinnalla.”Mikäli haaveilee omasta kesämökistä, täytyisi tässä hintaluokassa lähes poikkeuksetta lähteä pk-seudulla suhteellisen kauas ja tinkiä mukavuustasosta. Ryhmäpuutarha-alueiden hintatasolle on vaikea löytää kilpailevaa vaihtoehtoa”. – Toteaa Uudiskohde LKV:n liiketoimintajohtaja Antti Seppinen

Kasvava kiinnostus kaupunkiviljelyä sekä puutarhaharrastusta kohtaan ovat tekijöitä jotka varsinkin näin kesän kynnyksellä on tuonut uteliaita kaupunkilaisia Niipperin ryhmäpuutarha-alueen esittelyihin.

Myös keskeinen sijainti sekä puutarhamökkien nykypäiväinen varustetaso ovat olleet merkittäviä tekijöitä kun ihmiset ovat tehneet ostopäätöksiään.

”Kauempana sijaitsevan mökin käyttöaste jää huomattavasti pienemmälle mökkimatkan venyessä. Ryhmäpuutarha-alueella voi sensijaan asua vaikka koko kesän ja käydä sieltä käsin töissä. Voisi sanoa että Niipperistä saa vapaa-aikaa hankittua ns. jokamiehen hinnalla”. – Seppinen jatkaa

Niipperin ryhmäpuutarha-alue otetaan käyttöön tulevana viikonloppuna.

Espoon Niipperiin ryhmäpuutarha-alue valmistuu kuluvan viikon perjantaina. Tulevat puutarhurit ja kaupunkiviljelijät pääsevät aloittamaan puutarhaprojektinsa heti viikonlopun kynnyksellä. Alue on järjestyksessä kolmas Espooseen rakennetuista ryhmäpuutarha-alueista.

“Lopputarkastusten yhteydessä moni asiakkaamme on minulle kertonut tilanneensa jo puutarhatarviketta ja lähtevänsä heti uusia viljelypalstoja rakentamaan.  – Kuvailee hankkeen rakentamisesta vastaava Simo Laihi puutarhureiden innostusta.